A főzelékekhez mindenképpen tejet vagy tejfölt kell adni, vagy lehet vizet is?
Figyelt kérdés
Kukoricakeményítővel sűríteném,vizet adnék hozzá és ízesíteném.2009. aug. 23. 20:20
1/8 anonim válasza:
Nyugodtan készítheted vízzel.Én csak a spenótot,rebarbarát,sárgarépát készítem tejjel.
2/8 anonim válasza:
Köszi! De amiket te tejjel szoktál azt is lehet vízzel ugye?:)
3/8 anonim válasza:
Hoppá bocsi kérdező a visszakérdezésért!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj:D De tényleg ezt én is megkérdeztem volna:)
2009. aug. 23. 20:32
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlen muszáj tejet vagy tejfölt használni... lehet pirított lisztet is ;) amit felengedsz 1 kis vízzel és utána hozzáöntöd a főzelékhez. Teljesen pontosan én sem tudtam elsajátítani ezt a műveletet :D mert nem sokszor csinálok főzeléket. De ha utána nézel interneten pontosabbakat olvashatsz erről a módszerről.
7/8 anonim válasza:
A tejet minden téren tökéletesen pótolja a szójaital. Sajnos Magyarországon drága, de legalább lehet kapni.
Tejföl helyett én meg mindenbe eleve natur joghurtot teszek.
8/8 anonim válasza:
Első vagyok.Mindent lehet tejnélkül is készíteni.Vagy habarod a főzelékeket,vagy berántod.A piritott liszt nekünk nem ízlett,és elég macerás is símára keverni és eltalálni a kellő mennyiséget.A szóját nem szeretjük,és nem régen olvastam,hogy az újabb kutatások szerint van benne valamilyen mérgező anyag.Pedig minden ételben van szója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!