Csak én imádom ennyire a Knorr mézes mustáros szószt? :D
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem egészseges meg stb,de annyira finom.Produkált már otthon valaki hasonlót?:P2009. aug. 23. 11:40
1/6 anonim válasza:
Bocs,de én utálom,szóval...Lehet,hogy csak te szereted;) :D
2/6 anonim válasza:
én is szeretem.De úgy gondolod, amikor a kicsi csirkehúsra van ráöntve ez a szósz!?
3/6 anonim válasza:
Nem rossz, de anyukám házilag készített mézes mustáros öntete csirkemellel milliószor finomabb.
4/6 anonim válasza:
Még nem kóstoltam, de ha fogom is, én készítem el elejétől a végéig, hogy minél kevesebb mű dolog legyen benne. :)
Interneten találsz receptet, ha szeretnéd te is kipróbálni úgy, hogy nincs benne egy halom felesleges íz és egyéb fokozók.
5/6 anonim válasza:
Én imádom!!!!!! Sőt az összes műkaját szeretem, no meg az ételízesítőket! Ajánlom a Húsvarázst, próbáld ki!!!!!! Egyébként makkegészséges vagyok, vékony, atletikus alkat, sportolok rengeteget, és nincs semmi bajom a műkajáktól!
6/6 A kérdező kommentje:
@11:49>igen,úgy.
és igen,tudom,hogy az otthoni is nagyon finom,de azok a fűszerek isteniek a knorrban.
akkor jó ha nem egyedül vagyok rajongója:D
és évente max 5x eszem csak,mert nálunk nem kapható,tehát annyira nem aggódom az egészseg fele miatt.
na kössz mindenki,pussz
2009. aug. 23. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!