A knorr salátaöntet porok mennyire jók, melyik a finomabb?
Figyelt kérdés
Fejes salátához kellene.2011. márc. 17. 22:35
1/6 anonim válasza:
Nekem jobban bejönnek azok az öntetek, amiket én magam készítek. Nekem a knorrosok túl sósak, így sokkal több joghurt (vagy amit ír hozzá) kell bele, mint amit ír. Utána meg pótolhatom a többi fűszert. De én eleve eléggé sótlanul eszem az ételeket. Emígy meg, hogy melyik a jobb... Kinek melyik ízvilág jön be jobban. Na meg milyen salátához kell? Mi lesz még benne a salátán kívül?
De ennyi infó alapján nálam ezer sziget öntet, az nagyon finom (ha én magam készítem :) )
2/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ezerszigetet és a kaprosat.
3/6 anonim válasza:
Ezek a knorr porok egyszerűen nem ételek, normális emberi fogyasztásra alkalmatlanok. A következő egyszerű tanácsot fogadd meg, nekem bevált: csak olyasmit vegyél meg aminek az összetevőit a dédnagyanyád is ismerné.
4/6 anonim válasza:
Olcsóbb és jobb,ha magad készítesz valódi fűszerekből és alapanyagokból öntetet. Ezekben rengeteg mesterséges,egészségre káros anyag van. Soha nem adnék a családomnak ilyenekkel készített ételeket.
5/6 anonim válasza:
Előttem szólókkal tökéletesen egyetértek.Olcsóbb és egészségesebb a saját készítésű,nem tart semeddig beleszórni a pár fűszert a kefírbe vagy natúr joghurtba.
6/6 anonim válasza:
Borzalmasak...
Natúr joghurtba reszelj fokhagymát és tegyél bele igazi fűszert (frisset, fagyasztottat, végszükség esetén szárítottat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!