Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Somogyi kolbász csomagolásán...

A Somogyi kolbász csomagolásán az van, hogy 100g késztermékhez 113g húst használtak fel. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Hogy kell ezt érteni, nem valami trükkös megfogalmazás ez?

2012. dec. 14. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi trükk. A kolbász és a szalámi szárítással készül, tehát veszít a súlyából a hús a szárítás során.
2012. dec. 14. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A húst besózzák meg füstölik és ezzel vizet (és súlyt) veszit - ez a normális.
2012. dec. 14. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért hívják szárazkolbásznak és ezért drága mert a hús nyerssúlya lecsökken a füstölés száradás után.
2012. dec. 14. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok. És az a hús az mennyire hús? Vagy inkább bőrke, nyesedék és hasonlók?
2012. dec. 15. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Kolbászban börnek semmi keresnivalója, viszont nemcsak szinhús kell bele, hanem zsiros, kövér részek is, különben ehetetlen lesz a kolbász.
2012. dec. 15. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!