Mit süttök karácsonyra a családnak?
Én ezt fogom elkészíteni. Egyszer már megcsináltam, és a párom azt mondta, hogy imádja, hogy puha és még a belsejében is folyik a sajt melegen, tehát soha többet ne kísérletezzek mással mert ez tökéletes. :)))
Talán még diós hókiflit fogok, de a családban csinálnak édes süteményt mások is, ezért nem akarok feleslegesen sütni.
Hú, köszönöm szépen a válaszokat!!!!
A mi "szűk" családunk is 28 fő körül van, szóval nekem is jó sok dolgom van :)
Mindenkinek kellemes készülődést!! :D
Édesanyámnak a következő rendelést adtuk le:
Diós-mákos bejgli
Püspökkenyér
Linzer
Diós kifli
Keksztekercs
Lipcsei krémes
Aztán még lehet lesz mellé valami :)
Egy javaslat:
Ilyenkor, télen érdemes készíteni olyan sütiket, tortákat, amelyek nagy adag főzött krémet tartalmaznak (akár lisztből, akár pudingporból készült), és akár vajjal, akár tejszínhabbal vannak keverve...
Jó időben ezek könnyen romlanak, de ilyenkor több napig is elállnak, ha a sok más süti mellett nem fogynak el rögtön. Kivéve persze agyonfűtött lakásokban. De vidéki házakban okés...
Nálunk ilyenkor annyi a sütés (másoknak), hogy a lelkesedés a mi süteményeinkre már elfogy. De sütink mindig van!
Sok fajtával nem számolok, mert megunjuk hamar.
Szeretném kipróbálni a sajtos rolót (ha nem is most, de a két ünnep között, vagy szilveszterre mindenképp)
Mákos pozsonyi kifli (lehet, hogy diós is), s így akkor meg is úsztuk a beiglit.
Valami könnyű joghurtos szelet biztos, mert az hamar elfogy.
S szerintem linzer, isler vagy non plus ultra.
Jó lenne újítani valamit, de mint írtam, nincs rá idő és energia, de azért hátha.
Itt láttam egy páran írtátok a [krém brülét] vagy szuflét. Van erre tuti receptetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!