Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ismerősöméknél vacsoráztunk...

Ismerősöméknél vacsoráztunk tegnap? (többi lent)

Figyelt kérdés
Rengeteg macskája van és bent a lakásban, és tele volt macskaszőrrel az étel. De nem egy két szál, hanem rengeteg. Megettük, nem szóltunk semmit. Lehet a szőrtől valami bajunk, vakbél vagy ilyesmi? Vagy csak a hajtól lehet?
2012. dec. 12. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már egyszer lenyelted, nem hiszem, hogy bármi bajotok lehet.

Minden elismerésem a tietek!

Én biztos, hogy belerondítottam volna a tányérba, nemhogy lenyeljem amit elében raktak.

Azt sem tudom elképzelni, valaki (akár ti is) hogyan vagytok, voltatok képesek megenni egy olyan kaját!

2012. dec. 12. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos megmondtam volna,hogy ilyen körülmények között nem tudok enni.Még akkor is ha soha többet nem állnak szoba velünk.

Ahol ennyi macska van ott ,nem csak ször hanem állat szag is van böven..

Ebböl komoly bajok is lehetnek . Remélem nem lesz bajotok ...

2012. dec. 12. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehetett volna, hogy elkezdtek tüsszögni, könnyezett volna a szemetek, bedugul az orrotok. A macskaszőr-allergia kísérő jelenségei.

Bajotok nem lesz utólag. Tény, hogy aki macskát tart a lakásban, annak mindene tele van szőrrel: bútorok, ruhák, s ezek szerint az ételbe is jut.

Ezért alaposan meggondolandó, hogy valaki elkötelezze magát 1-2 macska mellett, mert a vendégek más szemmel nézik a lakást, az ételt, mint a cicusbarátok. Nekik fel sem tűnik.

2012. dec. 12. 13:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is tartok macskát, de a konyhába nem mehetnek, szval nem azzal van a probléma csak ugye ételbe nem szabadna szőrnek kerülnie. Nem akartuk megsérteni, mert nagyon kedves barátunk. Csak attól tartok nehogy vakbélgyulladás vagy valami baj legyen belőle.
2012. dec. 12. 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Merthát mi nem köpjük ki a szőrlabdát mint a macskuszok. :)
2012. dec. 12. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Á, annyit csak nem nyeltetek egy vacsorával, hogy labdaccsá álljon össze:)
2012. dec. 12. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Persze, mi nem köpjük ki, éppen ezért meg sem esszük, és ha bárhol ilyen kaját raknának elében, akár megharagszanak, akár nem, én bizony öklendezve állnék fel az asztaltól, és soha többé nem mennék feléjük.

Nem úgy, mint állítólag ti, hogy hősiesen megeszitek, és csak másnap délben kezdtek el rajta gondolkodni, hogy esetleg lehet-e ebből valami bajotok?

Egyáltalán áruld már el, hogy voltál képes egy ilyen kaját lenyelni??

Én el sem nagyon hiszem, hogy ez igaz lehet.

2012. dec. 12. 14:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Úgy, tudtuk megenni hogy nem vagyunk finnyásak. És mint mondtam mi is tartunk állatokat, és volt már kósza szőrszál az én főztömben, a mamámémban kutyaszőr.De nem tele volt velük az étel. És ettem már hamburgert is amiben hajszál volt, nem hinném hogy az egész hamburgert kidobnátok az egy szál miatt. Na de nem ezen van a hangsúly, hanem igen most jutott eszünkbe hogy ettől a mennyiségű szőrtől esetleg lehet bajunk. De légyszíves a kérdésre válaszoljatok, köszönöm.
2012. dec. 12. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem vagy finnyás, akkor ne hisztizz itt, egészségedre, egyél gyakran macskaszőrfőzeléket.

Más dolog, hogy 1 emberi hajszál véletlenül belekerül az ételbe, meg rohadtul más az, hogy tele van állatszőrrel.

Normális ember mikor meglátja megköszöni, feláll és hazamegy. Ez nem udvariasság, hanem igényesség kérdése.

2012. dec. 12. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!