A félig elkészített hús (félnyers) táplálóbb mint a kész? A vér pedig egészséges és kondíciónáló, igaz?
Nem, sőt nehezebben emészthető.
A sertéshús esetében ezenkívül még fertőzést és mérgezést is okozhat a nem kellőképp hőkezelt hús!
Pontosan ahogy első írta.
1. nehezebben emészthető
2. elvileg ha adott parazitával fertőzött lenne, akkor nyersen az fertőző lehetne (erre azért kicsi az esély)
3. legyen friss, de ne nyers! Nem a nyersben van az "erő", az amit te keresel a friss élelmiszerben. Friss zöldségben, friss húsokban.
Ez a csí egy formája, nehéz lenne megérteni nem is írok róla, én sem vagyok ebben túl járatos..
De még fontosabb lenne az, hogy jó minőségű ételt egyél. Húsok (mint írtuk hőkezelve) zöldségek párolva vagy nyersen. Gyümölcsök, olajos magvak.. ha erőtlen vagy, akkor végezz erősítő edzést. Harcművészeteket, esetleg otthon vagy kondi teremben erősítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!