A kenyérnek a belét, vagy a héját szereted jobban?
Figyelt kérdés
én a héját:))2009. aug. 19. 18:54
1/19 anonim válasza:
ha friss akkor a hejat hogyha regi akkor a belet
2/19 anonim válasza:
ha jó friss akkor a kettőt együtt,mert a héja ropogós a közepe puha:) nyami...nincs is jobb a friss kenyérvégnél,főleg ha babgulyás van:D ha régebbi akkor közepe:D
14/L
3/19 anonim válasza:
A teteje héját! a talpát és a belét nem szeretem.
4/19 A kérdező kommentje:
ha friss én akkor szeretem a legjobban a végét, csücskét:)) ha nem olyan friss akkor együtt a kettő finomabb:) de nagyon nagyon szeretem a friss kenyérhéjat:)
2009. aug. 19. 19:06
6/19 anonim válasza:
Ha friss akkor a héját,mert úgy ropog és olyan fincsi, ha régebbi akkor a belét!!!
7/19 anonim válasza:
A belét. A párom a héját. Ez így tökéletes. De mivel diétáznunk kell mindkettőnknek, nem ehetünk kenyeret. :(
8/19 anonim válasza:
A héjjááááááááááááát!De a legeslegjobban a csücskét!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!