A boltokban odaadják nekem az energia italt?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Úgy igazán nem ittam még meg életemben egy doboz energia italt sem, max csak pár kortyot máséból. Készülök rá, hogy veszek egy HELL-et. Szerintetek gond nélkül ideadják a pénztárnál mondjuk tescoban vagy intersparban?2012. dec. 4. 20:26
1/5 anonim válasza:
Energiaitalra nincs korhatár (sajnos) szóval persze, kiadják.
2/5 anonim válasza:
Ha kifizeted, akkor minden további nélkül.
3/5 anonim válasza:
voltam boltba előttem 2 kb 10 éves gyerek vett energiaitalt.semmit nem szolt az eladó...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem fogok rendszeresen inni, azért arra pénz sincs, meg egészségileg se szeretnék tönkre menni. Csak azért kérdeztem, hogy nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek
2012. dec. 4. 20:53
5/5 anonim válasza:
Igen, odaadják neked.
18 éven aluliakat alkoholos itallal nem szolgálnak ki, de mivel az energiaital nem tartalmaz alkoholt, így gond nélkül megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!