Mi a véleményetek? Tényleg ennyire káros is lehet a mértéktelen energia ital fogyasztás? Lejárató kampány, vagy el akarja tussolni a multicég a kínos ügyet?
A cikkben le van írva, hogy nincs közvetlen bizonyíték a halálesetek és az ital fogyasztása között, tehát nem a Red Bull az egyedüli felelős.
Én is ittam régen ilyesmiket /pont Red Bull-t nem, mert nagyon drága/, és alkohollal is ittam. Nem volt jó érzés sok sok végigitalozott éjszaka után.. Viszont heti 1-2x biztosan nem lehet káros, alkohol vagy drogok nélkül. Vagy mégis; hosszútávon?!
uncsim ezeken élt, 24évesen kilyukadt a gyomra.
lehet h egyébként hajlama volt rá,de h köze volt az energiaitalhoz, az biztos.
Használni tuti nem használ, de ezzel vagyunk így pár kajával és itallal.
Az előzőhöz:
No jó, lehet nem épp tilos, csak kisebb súlynál kisebb a káros mennyiség (koffeinből). Amerikában meg (legalábbis régebbi cikkek alapján) nem, vagy csak elég gyengén szabályozott mennyi koffein lehet egy doboz italban. Magyarországon picit komolyabban be vannak korlátozva a lehetőségek gyártói oldalról.
Saját tapasztalatomat írom le!
2005-2011-ig naponta max 2-4liter energia italt ittam!
2011.augusztusában a buszon rosszul lettem.(előző este buliba voltam akkor cigi mellett kb 10-15liter enrgia italt ittam,az akkor ipasimmal)Nem tudtam megmozdulni,levegő után kapkodtam,nyelni nem tudtam,lebénult mindenem,nem tudtam megmozdulni!
Busz félreált,kihivták a mnetőket, úgy vittek a mentőkocsihoz!EKG-t csináltak,és megállapitották,h energi ital miatt voltam olyan kegyetlen rosszul!
Megmondták,abba kell hagynom az energia ital fogyasztását!Ezt meg tudtam álni 2012. tavaszáig!Azóta megint iszom,csak mértékkel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!