Mi a véleményed az energiaitalokról?
Energiaital, kávét csak süteményekbe szeretem:)
Amúgy, az hogy az energiaital káros lenne hülyeség. Múltkor volt a tv-ben egy hír, ami azzal kezdte: meghaltak az energiaitaltól. A hírben egy szakértő - asszem a Zacher Gábor - mondta, hogy nem egészségtelen, csak a túlzott fogyasztása az. És abban is a túlzott koffein az egészségtelen, tehát a sok kávé ugyanúgy egészségtelen. De ebből egyszeri ember csak a címet jegyezte meg: meghaltak az energiaitaltól. Az más dolog hogy olyan mennyiségben fogyasztották.
Hétköznap kávé, hétvégént vegyesen kávé és energiaital. Néha jól esett a standard izvilág is, de most áttértem a Monster Ripper-re. Jó kis gyümölcsital. Elhörpintgetem pár óra alatt. Annak az íze is jó. De néha kell a kávé is. Még jó, hogy nem vagyok függő.
Mindegyik változatnál a mértékletesség számít. A megbetegedések, rosszullétek vagy a túladagolás miatt vannak inkább, vagy mert olyanok isszák akiknek nem is szabadna. Kölyökszöcskéknek egyik se való. Bevág a maga pehelysúlyával éhgyomorra húzóra egy olyan adagot, ami 2-3* akkora súlyú felnőtteknek való "normál" adag (vagy "lórúgásnyi" kategória), aztán pislog, hogy rosszul van tőle, meg remeg a keze. Hát ja. Ez ilyen. Hülyeség ellen nincs védelem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!