Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az energiaital...

Mi a véleményed az energiaitalokról?

Figyelt kérdés
KÁVÉ vagy ED(energy drink) ?
2012. dec. 1. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen választani kell, akkor kávé.
2012. dec. 1. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Kávé. Nem értem, hogy miért szeretik az energia italt. Mi abban a jó? Szerintem olyan kanalas orvosság szaga van, amitől már komolyan mondom felfordul a gyomrom. A kávénak meg olyan jó szaga van. Nem emlékeztet semmilyen más szerre sem.
2012. dec. 1. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Imádom a cukormentes red bullt.Ha nagyon megfeszített tempót kell diktálnom magamnak,mindig bedobok egyet. Én pl sosem kávézom.
2012. dec. 1. 16:05
 4/7 anonim válasza:
ha ismered a mértéket, akkor nincs baj vele.
2012. dec. 1. 16:39
 5/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem egyezséges, inkább kávé (A magyarok mindig bort ittak amíg a törökök be nem hoztak a kávét)
2012. dec. 1. 16:48
 6/7 bumbi02 ***** válasza:

Energiaital, kávét csak süteményekbe szeretem:)

Amúgy, az hogy az energiaital káros lenne hülyeség. Múltkor volt a tv-ben egy hír, ami azzal kezdte: meghaltak az energiaitaltól. A hírben egy szakértő - asszem a Zacher Gábor - mondta, hogy nem egészségtelen, csak a túlzott fogyasztása az. És abban is a túlzott koffein az egészségtelen, tehát a sok kávé ugyanúgy egészségtelen. De ebből egyszeri ember csak a címet jegyezte meg: meghaltak az energiaitaltól. Az más dolog hogy olyan mennyiségben fogyasztották.

2012. dec. 1. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Hétköznap kávé, hétvégént vegyesen kávé és energiaital. Néha jól esett a standard izvilág is, de most áttértem a Monster Ripper-re. Jó kis gyümölcsital. Elhörpintgetem pár óra alatt. Annak az íze is jó. De néha kell a kávé is. Még jó, hogy nem vagyok függő.

Mindegyik változatnál a mértékletesség számít. A megbetegedések, rosszullétek vagy a túladagolás miatt vannak inkább, vagy mert olyanok isszák akiknek nem is szabadna. Kölyökszöcskéknek egyik se való. Bevág a maga pehelysúlyával éhgyomorra húzóra egy olyan adagot, ami 2-3* akkora súlyú felnőtteknek való "normál" adag (vagy "lórúgásnyi" kategória), aztán pislog, hogy rosszul van tőle, meg remeg a keze. Hát ja. Ez ilyen. Hülyeség ellen nincs védelem. :)

2012. dec. 3. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!