Hogy lehetnek még "evés" téren is ennyire divatb*zik az emberek? (OREO)
Figyelt kérdés
Már bocsánat a kifejezésért, de esküszöm vicces, hogy mindenki oda meg vissza van az OREO nevű keksztől és mindenki így-úgy lefotózza és felteszi a netre, mintha ez most olyan nagy dolog lenne. (persze tényleg nem rossz, de mondjuk egy pilóta keksz simán jobb)De ugyan ilyen még a NUTELLA is. Esküszöm néhányan csak azért eszik mert az menő, mert amúgy nem is venne... érdekes mindenesetre.2012. nov. 30. 19:47
11/16 anonim válasza:
ilyen problémáról még nem hallottam..azt sem tudtam, hogy mi az az oreo.
a nutella viszont tényleg a legfinomabb mogyorókrém, egyik sem ér a nyomába.
12/16 anonim válasza:
egyszer pózoltam egy 5 kilós nutellával mert olyat még nem láttam.
13/16 anonim válasza:
Az oreot én olcsóbban vettem mint a polótakekszet,finom egyébként.Nutellát már vagy 5 éve nem ettem,de ge.cijó az tény.
Egyébként engem nem érdekel mi a divat ,meg minem,de komolyan,ki kiváncsi fb-n arra,hogy mit evett a másik? mi lesz a következő poszt,hogy milyet kulázott?
14/16 anonim válasza:
20:40es vagyok
Nekem a férjem Oreos Milkát hozott be a szülőszobára amikor született a kisfiúnk. Na az finom volt. :D De önmagában nem jó.
15/16 SzDorka8 válasza:
K**vára igazad van a suliba nálunk is ez megy!!:/Először felrakja facere h vett aztán másnap bejön a suliba és két pofára zabálja b***meg nemár azt hiszi h ezzel k***a menő de sztem nem am szerintem se azzal van a baj h nem finom csak ez már túlzás
16/16 SzDorka8 válasza:
Huppsz majdnem letiltották magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!