Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek még "evés"...

Hogy lehetnek még "evés" téren is ennyire divatb*zik az emberek? (OREO)

Figyelt kérdés
Már bocsánat a kifejezésért, de esküszöm vicces, hogy mindenki oda meg vissza van az OREO nevű keksztől és mindenki így-úgy lefotózza és felteszi a netre, mintha ez most olyan nagy dolog lenne. (persze tényleg nem rossz, de mondjuk egy pilóta keksz simán jobb)De ugyan ilyen még a NUTELLA is. Esküszöm néhányan csak azért eszik mert az menő, mert amúgy nem is venne... érdekes mindenesetre.
2012. nov. 30. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, felteszik a netre?

Ehhez már nem tudok mit hozzászólni.

2012. nov. 30. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ez gerilla marketing,

ennek a két márkának nagyon jól kitalálták ezt,

elöször söt többségében még most is belsö munka a fotozkodjunk nutellával, és ugye az a sok divatb... látta milyen menő és igy néhányan azért fotózkodnak a termékekkel, de egyébként a legjobb fogás, le a kalappal a márketingesek elött

2012. nov. 30. 19:59
 3/16 A kérdező kommentje:

Első! Érdekes, hogy még nem láttad! Facebookon naponta többször látom, hogy "imádom az oreot" "oreo<3" ezeket fotóval pl Instagramon is. De ugyan ez a Nutellával is.

Második! Igazad lehet. De ez tényleg botrány, és nem magával a termékkel van a baj, hanem ahogy az emberek viselkednek. Nekem az tényleg nonszensz, hogy az menő ha ilyet eszel.

2012. nov. 30. 20:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy persze nem is rossz egyik sem, én is szeretem, de van egy határ.
2012. nov. 30. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok, az, hogy az emberek ennyire befolyásolhatóak az nem botrány, hanem igy alakultunk ki az evolució során, egyébként igen, szánni való tulajdonság, de ez jutott :)

mégis engem lenyügöz, mit lehet elérni a reklámokkal, hogyan hat a pszichére

2012. nov. 30. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Hmm, érdekes, én sem láttam az Oreo kekszes kiírásokat. Pedig sok 14-15 éves ismerősöm is van húgom által, de még náluk se..

Amúgy én kóstoltam de vmi kib**ott szar.. és drága is.

2012. nov. 30. 20:40
 7/16 anonim ***** válasza:

[link]

erre gondolsz?

szerintem is vicces. luxuskajak? sztem nem

en azt mondom hizzon csak a segguk:D

engem Isten oriz az ilyesmi mocsok kajaktol:)

2012. dec. 1. 01:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Oreo-t még magában nem ettem csak Milka csokiban, mert nagyon drága. A Nutella meg az életem. Nem azért mert divatkajás vagyok, hanem mert mióta az eszemet tudom a kedvenc nassolni valóm és egy nap simán el tudok belőle tüntetni egy üveggel :D
2012. dec. 1. 09:58
 9/16 A kérdező kommentje:

Az a kép:DDD Nagyon jó, kettőt egy csapásra!!:D

Egyébként tényleg nem értem, hogy miért "luxus" ilyet enni.

2012. dec. 1. 10:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Tessék, csak mondani kell... felmegyek facebookra és: [link]

most ez nagy cucc?

2012. dec. 1. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!