Hogy lehetnek még "evés" téren is ennyire divatb*zik az emberek? (OREO)
Hehe, felteszik a netre?
Ehhez már nem tudok mit hozzászólni.
ez gerilla marketing,
ennek a két márkának nagyon jól kitalálták ezt,
elöször söt többségében még most is belsö munka a fotozkodjunk nutellával, és ugye az a sok divatb... látta milyen menő és igy néhányan azért fotózkodnak a termékekkel, de egyébként a legjobb fogás, le a kalappal a márketingesek elött
Első! Érdekes, hogy még nem láttad! Facebookon naponta többször látom, hogy "imádom az oreot" "oreo<3" ezeket fotóval pl Instagramon is. De ugyan ez a Nutellával is.
Második! Igazad lehet. De ez tényleg botrány, és nem magával a termékkel van a baj, hanem ahogy az emberek viselkednek. Nekem az tényleg nonszensz, hogy az menő ha ilyet eszel.
második vagyok, az, hogy az emberek ennyire befolyásolhatóak az nem botrány, hanem igy alakultunk ki az evolució során, egyébként igen, szánni való tulajdonság, de ez jutott :)
mégis engem lenyügöz, mit lehet elérni a reklámokkal, hogyan hat a pszichére
Hmm, érdekes, én sem láttam az Oreo kekszes kiírásokat. Pedig sok 14-15 éves ismerősöm is van húgom által, de még náluk se..
Amúgy én kóstoltam de vmi kib**ott szar.. és drága is.
erre gondolsz?
szerintem is vicces. luxuskajak? sztem nem
en azt mondom hizzon csak a segguk:D
engem Isten oriz az ilyesmi mocsok kajaktol:)
Az a kép:DDD Nagyon jó, kettőt egy csapásra!!:D
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért "luxus" ilyet enni.
Tessék, csak mondani kell... felmegyek facebookra és: [link]
most ez nagy cucc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!