Létezik gumicukorfüggöség?
Mert ha igen, akkor függö vagyok :D Egyszerüen ha van esélyem enni, akkor nem bírom ki, hogy ne tegyem. Egy csomag elfogy pár perc alatt, de azért próbálom visszafogni magam és akkor kicsit tovább tart (fél óra).
Ha meg esetleg nagyobb csomagom van vagy több, akkor ha már annyit ettem, hogy kicsit kezdem rosszul érezni magam, akkor várok addig, amíg jobban leszek és eszek egy kicsit megint.. :s
Hát általában kapni szoktam, pont azért mert tudják, hogy már kiskorom óta nagyon imádom. Ennél jobb édességet el se tudok képzelni... :)
Viszont ha veszek magamnak, ami ritkán van (nem hordok magammal legtöbbször pénzt csak pár száz forintot max), akkor
Azt hiszem lemaradt a folytatás. :)
Ha kapni szoktad, akkor legfeljebb tedd félre, vagy minden alkalommal egyre kevesebbet fogyassz el.
Na véletlenül elküldtem hamarabb... az egerem vacakol mostanában és duplán kattint néha a sima kattintás helyett :)
Szóval, ha veszek is, akkor se bírom ki hazáig általában, hogy kibontsam és egyek belöle :D
Az elvonási tüneteket érzem, hogy ha nem kapok hosszabb ideig, de nem olyan komoly, csak ha rágondolok, akkor egyböl kívánom nagyon.
Azt nem hiszem, hogy kibírnám, hogy ne fogadjam el, ha kapok... mert nem látok rá túl jó indokot, hogy miért ne... hiszen nagyon finom és az csak jó nekem :)
Lehet, hogy káros valamennyire, de általában nem azzal foglalkozom, hogy káros-e egy étel, hanem hogy finom-e.
Egy csomó más dolog van, amit kívánhatsz! Miért nem tereled magad direkt másfelé? Miért próbálsz ki új dolgokat? ( Nem édességre gondoltam, hanem tevékenységre).
Egyébként sajnos allergia is kialakulhat vele szemben. Ez komoly.
Miből készül a gumicukorka? Vágóhídi csonthulladékból készítik a zselatint, ezért ha ilyen szép színes gumicukorkát, vagy tortazselét látunk, jusson eszünkbe az eredete.
De ez nem minden. Az összes töltelékes húsáru (felvágottak, virslik) dúsítva van csontliszttel, mert az rengeteg vizet tud megkötni. Ezért ad olyan szép vágófelületet.
A szalámik sem sokkal több húst tartalmaznak, mint a felvágottak! Kisebb a víztartalmuk ugyan, de azt nem hússal, hanem zsírral pótolják.
Ezek a készítmények hitvány minőségűek, mégis addig fogják gyártani, ameddig megveszik…
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!