Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak házi őszibara...

Hogyan csináljak házi őszibarack levet?

Figyelt kérdés

Eddig úgy csináltam hogy meghámoztam,összevágtam és leturmixoltam. ( botturmix)

Viszont ez inkább bébiétel volt nem ital. Hogyan csináljak italt belőle? Mit kell még hozzátenni?

2009. aug. 16. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Vizet, almalevet. (A gyáriban is a legjobban is csak max 50 % barack van, a többi víz, almalé, citromlé...)
2009. aug. 16. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi mikor baracklevet csináltunk akkor kb. 6-7 db barackhoz két bögre vizet,2-3 kanál cukrot és egy mokkáskanál citromsót is tettünk és egész finom lett,de még így is sűrű volt.
2009. aug. 16. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Az őszibarackot ( más gyümölcsöt is ) ledaráltam,kevés aszkorbinsavat és cukrot tettem ráés felöntöttem annyi vízzel,hogy ellepje.Letakartam és másnapig állni hagytam hűvös helyen.Másnap szitán átszűrtem.A levet felforraltam,üvegekbe töltöttem és lezártam.A maradékból

lekvárt főztem,vagy lefagyasztottam.Később jó lett turmixolva.

2009. aug. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!