Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A te tökéletes melegszendvicsed?

A te tökéletes melegszendvicsed?

Figyelt kérdés
kenyér típus, méret, feltétek, sajtfajták, hozzá milyen zöldség, ha egyáltalán ésatöbbi:)
2012. nov. 19. 11:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kenyér.vajjal megken rá sonka aztán trappista és be a sütőbe.nálam ez a bevált nem á újítok:D de szoktam zsemléből és kifliből is melegszendvicset csinálni ugyanígy.azt is imádom
2012. nov. 19. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
A kenyér átlagos, szeletelt fehér, vagy félbarna kenyér, a zsúrkenyereket nem szeretem. A krém: májkrém, főtt tojás, apróra vágott hagyma (lehetőleg lilahagyma, vagy újhagyma, de a vöröshagyma is jó), mustár, tejföl, Vegeta, bors, só összekeverve, összetörve rákenem a kenyérre, rakok rá vékonyra szeletelt szalámit, vagy felvágottat, ha van otthon, akkor paradicsom szeletet, de nem feltétlenül kell rá. Utána jó sok sajtot reszelek rá (amilyen van, általában sima trappistával szoktam megszórni). Amikor kész van és jól megolvadt rajta a sajt, én még szoktam egy kis ketchup-ot is rácsorgatni, főleg ha nincs benne paradicsom.
2012. nov. 19. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

Toast sütőben:

Szendvicskenyér, kevés vaj, kacsa/liba májkrém, gouda sajt.

Sütőben:

Szendvics kenyér, vaj, sonka, 1/2 hámosott őszibarack (konzerv), gouda/trapista/füstölt-reszeltsajt.

2012. nov. 19. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:

kenyér alap, májkrém kikeverve tojással, reszelt sajttal, kockára vágott felvágottakkal esetleg csíkokra vágott paprika is mehet bele, majd ropogósra sütve és a végén egy cseppnyi ketchup a tetejére.

Vagy amit mostanában szoktam: kenyér megkenve vajjal, rá néhány szelet felvágott, reszelt sajttal megszórva és 1 percre be a mikróba. Így a kenyér is megpuhul egy kicsit.

2012. nov. 19. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
szeletelt bagett , vaj ,gépsonka, ananász ,sajt ,
2012. nov. 19. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
Kenyér vajjal megken, utána jó vastagon májkrémmel, megszórom sajttal és aranyszínűre sütöm. A kedvencem!:)
2012. nov. 19. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:

Én bruschettát szeretek nagoyn készíteni:


hosszú, francia bagettből csinálom, normál szeletekre vágva. Így kicsi, ovális falatok lesznek belőle. A sütőben megpirítom 5 perc alatt.

Olívaolajat bekeverek bazsalikommal, préselt fokhagymával, és ezzel átkenem a kenyérkéket.

Ezután szeletelt parmezán sajtot vagy mozarellát fektetek a tetejére, majd pedig egy szelet paradicsomot.

Visszateszem a sütőbe, és 10 perc alatt készre sütöm, amíg a sajt meg nem pirul.


valahogy így fest: [link]

2012. nov. 19. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

Házi melegszendvicskrém (hangulat és lehetőség alapján). Fogoke egy kiflit vagy zsömlét, kicsi lyukat vágok rajta, majd fakanál segítségével a belsejébe kitágítoma a lyukat

(nem veszem ki a tésztát, csak tömörítem, mivel a mai pékáruk amúgy is csak levegővel vannak tele). A lukba betöltöm a krémet és sajttal zárom le a bemeneti nyílást. Sütőbe bedobom (kicsit megszoktam kívűlsőrl nedveszíteni a kiflit/zsömlét kis vízzel, nehogy kiszáradjon) úgy hogy a luk felfelé nézzen.

2012. nov. 19. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is, mint az első, csak zsemléből. Vaj és trappista sajt mindig, hogy mi kerül bele, az változó:

- kolbász vagy

- parizer vagy

- sonka - ehhez csalamádéd szoktam enni, isteni vagy

- májkrém - ehhez meg ketchupot.


Ha van időm vacakolni, akkor készítek gombás tojásrántottát, és azt kenyérszeletekre teszem, és rá sajtot.


Vagy: összekeverek lila hagymát (vékonyra szelve), aszalt paradicsomot, konzerv kukoricát, fetasajt-kockákat (ha van, sonka is mehet bele, de nem muszáj), és azt rakom vajas kenyérre.


Mindig fehér kenyeret vagy zsemlét választok, a tapasztalatom az, hogy a tömör kenyerek nem pirulnak meg eléggé.

2012. nov. 19. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Kenyérszelet vajjal, szalámi rá, arra főtt-tojás-karika, arra uborka szelet, majd a sajt. Újabban nem reszelem (nem akarok mosogatni), inkább csak vékony csíkokat vágok a trapistából és azzal borítom az egész kenyeret. Be a mikróba!
2012. nov. 19. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!