Vettem virslit kb 3napja. De egy csomó szalámi van a hütőben. Szerintem nem fog belőle senki sem enni. Ha berakom a fagyasztóba, akkor lesz valami baja? Megromolhat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 00:43
1/8 anonim válasza:
én is szoktam virslit lefagyasztani. még élek.és még kórházban sem voltam.semmit nem kaptam el.és még ízlett is felfagyasztás után:)
2/8 A kérdező kommentje:
akkor jó. gyors kimegyek és lefagyasztom.:)
2009. aug. 15. 01:35
3/8 anonim válasza:
Mi is le szoktukk fagyasztani, nem lesz baj!
4/8 anonim válasza:
Én mindig fagyasztom a virslit,mert a gyerekek imádják, és így mindig van kéznél. De nem mindegy, hogy milyen minőségű, pl. valamelyik baromfivirsli totál ehetetlen volt utána, annyira pépes volt. Legjobb a ropogós, juhbeles, az ugyanolyan kiolvasztás után is.
5/8 anonim válasza:
Sőt, a szalámit is le hehet fagyasztani
6/8 anonim válasza:
8:39
Igazad van, azok a virsik amik tele vanakszójával, meg vízzel, már fagyasztatlanul is szörnyűek, fagyasztás után meg még borzalmasabb!
Én lecsuknám, aki virslinek kinéző sz@rt forgalmaz!
7/8 anonim válasza:
Nem lesz baja, de ha lefagyasztod, és kiolvasztod, akkor utána rögtön meg kell enni.
8/8 anonim válasza:
Valószinűleg többet nem lehet gyereked :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!