Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit spájzolnátok be?

Mit spájzolnátok be?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy két hónapra elegendő élelmiszert szeretnétek magatoknál tudni. Két fő részére pontosan mit raknátok el? Boltba ez idő alatt nem lehetne átmenni.
2012. nov. 12. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Elöször is csinálnék 2hónapra menü tervet

10kg liszt

különböző száraz tészták 3-5kg

tojás 40-60 db

Különböző fagyasztott zöldségek

-zöldség mixek

Savanyúság

Édesség-csokik, kekszek, lekvárok,

Húsok vegyesen mindent ami bele fér a fagyasztóba

cukor, rizs , olaj, kolbász félék, vaj margarin, 1 karton tej , sajtok, konzervek, meggy befött ,ananász stb

krumpli 5-7 kg

Mi szeretjük a sütit ezért biztos vennék . sütőport , kókusz reszelék, puding porokat ,rámát , élesztő,

káposzta, sokáig eláll a hütőbe

2012. nov. 12. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Olaj, libazsír, hagyma, krumpli, tojáspor, tartós tej, kávé, liszt, porélesztő, 2 rúd szalámi, kolbász, szalonna, fagyasztóba húsok és zöldségek, Ketchup, majonéz, tejszinhabpor, fűszerek, lekvár, méz, citrom, 1 zsák alma, és legalább 20 tábla Milka csoki. :-)
2012. nov. 12. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kihagytam a tésztákat és a sajtot.
2012. nov. 12. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Az is kérdés ,hogy még miböl mennyi van még otthon ,de én is 2hónapra csinálnék menü tervet .

elöttem leirtak mindent én még májkrémeket,és füszereket ,tejfölt, joghurtokat , vennék.

Persze az is kérdés ,hogy mennyit költhetek a 2 hónapra összesen.

2012. nov. 12. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Elöttem leirtak mindent ,de a kenyérféléket elfeljteték.

Belehet tenni a fagyasztóba ...

2012. nov. 12. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem felejtettem ki, én most is magam sütöm a kenyeret, ezért csak lisztet, olajat és élesztőt írtam. :-)
2012. nov. 12. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
liszt, cukor, sütőpor, mák,dió, ecet, rizs, tésztűk, bab, borsó, kukorica konzerv, paradicsompüré, tonhalkonzerv, májkrém, só, tészták, levespor, hagyma, alma, krumpli, zsír, olaj,tartós tej, lekvár, méz, befőtt, fűszerek,kávé, tea, kakaópor, pufirizs, margarin, vaj, vajkrém, nápolyi, müzli, keksz, tojás,víz fagyóba zöldség, kenyér, hús, gyümölcs, hal, túró
2012. nov. 12. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Istenem.. Ugye csak vicc ez a kérdés, és nem hitted el ezt a 2 hónapos teljes sötétséges dolgot?? Nem lesz ilyen, de ha lenne se mennél sokra akárhány kiló hússal mert megrohadna, mert se hűtőd se fagyasztód nem működne.
2012. nov. 13. 06:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagymamáinknak se volt üres a spájzuk. Télire ők is megpróbálták feltölteni. Ez nem új-keletű dolog.
2012. nov. 13. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!