Terhesen milyen ételt-italt kívántál nagyon?
Figyelt kérdés
Olyat, amit addig nem is szerettél esetleg? Igaz, én még nem vagyok terhes, de ha majd sikerülne, kíváncsi vagyok magamra, mire kattanok majd rá :-)2012. nov. 10. 11:09
1/6 anonim válasza:
Olyan nincs, amit eddig nem szerettem, és most meg oda vagyok érte. Olyan sincs, amit minden nap meg kell ennem, különben nem tudok létezni. Nálam olyan van csak, hogy hirtelen megkívánok valamit, de mindig különböző dolgokat. Akkor muszáj megvennem, különben nem tudok aludni, mert azon jár az eszem, hogy milyen finom lenne :-)
2/6 anonim válasza:
A francia tengerparton egyszerre csak rámjött a hagymáskrumpli utáni vágyakozás... Majd megbolondultam!
A férjem végülis egy ismerős vendéglőssel - az én útmutatásom alapján - megcsinálta. A vicc csak az, hogy a többi vendégnek is annyira ízlett, hogy a tulaj még vagy húsz évig az étlapján tartotta!
3/6 anonim válasza:
Tudom nem egy extra, de én reggel délben este tejbegrízt tudtam volna enni, igaz előtte is szerettem, de azért nem ennyire. A párom már csak mosolygott mikor megkérdezte hogy mit együnk?:)
4/6 anonim válasza:
Én a csípőset kívántam állandóan.
Viszont a hagymától rosszul voltam, pedig előtte imádtam.
5/6 anonim válasza:
Érdekes, én is a tejbegrízt kívántam! Meg a savanykás nyári almát.
6/6 anonim válasza:
Sütit minden nap és halat kívántam és ettem is állandóan. No és az epret, persze télvíz idején :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!