Terhesen nem ihatok, de nagyon kívánom az energia italokban lévő tutti-frutti ízt. Van ilyen ízű üditő, amit fogyaszthatok?
Van egy másik cukorka aminek hasonló az íze (szerintem)
Ez pedig a menthos nem a mentolos változata, hanem vagy az erdei gyümölcsös, az epres vagy a meggyes ... múltkor vettem egy 100 Ft-os boltban a mini változatát...
vagy van maoma nevezetű kocka alakú cukorka is, annak is hasonló az íze, olyat még a tescoba is kaphatsz...
Vagy vannak már retro boltok, ahol régi cukrokat lehet kapni olyat mint pattogós cukorka, tejkaramell, tutti frutti... stb..
2. vagyok
Kisboltokban szoktam látni, de Tescoban is van Step up.. Csak nem tudom ,energiaitalos van-e
Az Adrenailnból van gyerekváltozat. Ugyanaz az íz, no koffein, no taurin. (ennek én is örülök, mert szeretem az ízét, de az energiaital nagyon káros)
Néhány gyrososnál, dürömösnél lehet venni Uludag-ot vagy Gazozát. Ezek ilyen török, görög üdítőitalok olyan ízzel, mint anno a Turbó rágó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!