Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vettem nestle fittness gabonap...

Vettem nestle fittness gabonapelyhet és volt hozzá ajándéka 1 cd, még rklámoztk is "hozd formába magad a nyárra" nah én vettem és cd az volt hozzá csak éppen szerintem üres vagyis lent bővebben?

Figyelt kérdés
nem üres, mert ha megnyitom géen akkor vannak benne adatok csak semmivel nem tudom lejátszani, dvd lejátszóval se media playerrel sem. Mit csináljak? Aki vett ilyen annak is volt problémája vele?
2009. aug. 10. 18:40
 1/9 A kérdező kommentje:

bocsi a helyesírásért nem nyomódnak rendesen a billentyűim... de azért a lényeg remélem érthető

...megnyitom gépen... lenne

2009. aug. 10. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is van,de nekem semmilyen gongom nem volt vele.ezt írják a dobozon is,hogy lehet vele gond,de felelőséget nem vállalnak.blablabla...amúgy nem nagy szám a cd,úgyhogy ne sajnáld annyira!
2009. aug. 10. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor oké, gondoltam, h nem egy nagy szám csak megnéztem volna...
2009. aug. 10. 19:01
 4/9 anonim válasza:
Azt tudod,hogy milyen formátumban vannak ezek a dolgok a cd?
2009. aug. 10. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
mappákban, ha így gondoltad
2009. aug. 10. 19:38
 6/9 anonim válasza:
nézd meg total cmd-ben hogy pl:mp3 vagy wma stb.Ha ezt tudod azután már többet tudok segíteni;)
2009. aug. 10. 20:11
 7/9 A kérdező kommentje:

a tcm-ben hol nézzem meg?

a kiterjesztésre gondolsz vagy hol? nem vagyok informatikus pff sajnos

2009. aug. 10. 21:29
 8/9 anonim válasza:
igen a kiterjesztést nézd meg;)
2009. aug. 11. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:

EXE

APP

ha ezekre gondolsz, de mondom én ehhez nagyon hülye vagyok pff

2009. aug. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!