Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fűszerek felhasználása?

Fűszerek felhasználása?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megkérdezni, hogy a boltokban kapható (pl. mézeskalács fűszer, vagy csirkére való fűszer..) fűszerek felhasználhatóak máshoz is? pl. van mondjuk zabpelyhem és abba szórok ilyen mézeskalácsosat, az úgy jó lesz? Tudnátok nekem tanácsolni ilyeket, mert egyetemista vagyok, kolin lakom, karácsonykor tudok csak hazamenni és estig vannak óráim, így főzni sincs időm (inkább tanulok helyette). lenne pár ilyen könnyű ötleteitek, tippetek?

köszi

2012. okt. 28. 15:28
 1/3 bumbi02 ***** válasza:
Nekem egyik lakótársam kolbászfűszerkeverékkel (chorizzo kolbász- spanyol ) szórta meg a popcornt, és finom volt:) Tehát el tudom képzelni hogy a zabpelyhet mézeskalács fűszerkeverékkel szórd:)
2012. okt. 28. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Amig kolis voltam,rengeteget ettünk tepsiben sült krumplit.Összevágos mint a sima sült krumplihoz,de akár nagyobbra is,megszórod fűszersóval (lucullus nevűek vannak olcsón finomak),és megsütöd tepsiben
2012. okt. 29. 10:29
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2012. okt. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!