Hogy létezik? :'D
Figyelt kérdés
Tegnap volt a 14.ik szülinapom és kaptam vagy 4 tábla milkát, kinder tojással, mellé még édességek, ishler, és moziban pop cornt is ettem. Amíg 13 éves voltam megpróbáltam egészségesen étekezni. Ritkán ettem iylen dolgokat h vigyázzak az alakomra de ha néha kicsit többet ettem megnőtt a hasam:D most viszont kb egy tábla milka (mert a 4bol max egy maradt nekem vagy kevesebb mert midnenki kapott belole:D) kinder tojás, egy fél ishler és egy kis pop corn után reggelre tiszta lapos lett a hasam:DD lehet h hulyén hangzik de én ezen rohadtul nem vágom...xdd várom az okosokat:D2012. okt. 20. 09:31
1/1 anonim válasza:
Nem fogsz attól meghízni mert egyszer ilyen sokat eszel... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!