Hol tudok katonai kész ételt venni?
Elsö,
élemiszer csomag katonáknak ami átlagosan 3-4 évig nem romlik meg, és a csomagban benne van minden ami az elkészitéséhez/elfogyasztásához szükséges.
Itt egy cikk a franciákérol:
hüha, na legalább ma is tanultam valamit...:DDD
érdekes.
Több dolog miatt is:
1: Kiváncsi vagyok hogy mit esznek a katonák
2: Elit kommandosnak érezném magam töle :D
3: Ha kitörne valami zombi apokalipszis, vagy valamilyen természet katasztrofa/nagyobb háboru lenne, akor ennék pár tonnát, és amig az emberek többsége éhen hal, addig én és a családom ehetünk ilyeneket :D
Már csak egy jo bunker kéne :D:D:D:D:D
M.R.E (Meals Ready to Eat) csomag az amerikai hadseregben rendszeresítették 12 vagy 24 menüt tartalmaz! Egy étkezésre egy ilyen csomagot eszel.Kevésnek tűnik ,de nagyon tápláló el lehet lenni rajta nagyon sokáig. Egyszerű az elkészítése .kis mennyiségű víz kell hozzá.Van egy zacskó abba kell beletenni a fő ételt/ket .Én éltem rajta külföldön hadgyakorlaton nekem bejött!
[link] Ettem magyar túlélő csomagot is na az köszönő viszonyban sincs a fent említett ételekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!