Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pickwik tea jó minőségű...

Pickwik tea jó minőségű vagyis van benne vitamin vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

eddig cukorral és citromlével ízesítettem,de aztán rájöttem,hogy rengeteg cukrot iszok így meg ami nem éppen egészséges így egy kicsit csökkentettem a cukor-citromlé arányát már vagy 1 hete és tök iható a tea,ma viszont lefőztem tettem bele egy kis szárított mentát és egy kis mézet így is tökre iható,bár méz nélkül nem tudnám meginni..

szóval így egészséges a tea ha nincs benne cukor és citrom lé???

2012. okt. 15. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

3 tök különböző dolgot kérdezel.

Jó minőségű? Igen.

Van benne vitamin vagy ilyesmi? Nem igazán. Ahhoz egyél gyümölcsöt.

Egészséges ha nincs benne cukor és citromlé? Hááát, módjával. Ártani nem árt, folyadékra szükséged van, finom is, de egy alma 100000000000x többet érne.

2012. okt. 15. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

Csatlakozom az előzőhöz. Biztos jó minőségű, mivel nem a legolcsóbb, ezért nyilván annyira rossz nem lehet.

Az jó, hogy nem iszod annyi cukorral, mert az tényleg nem egészséges.

Vitamin, ásványi anyag lehet, hogy van benne, de szerintem elenyésző. Folyadékpótlásra jó, meg hogy igyál valami finomat.

De aki soha életében semmilyen teát nem iszik, az sem veszít semmit. A vitaminokat, stb. be lehet vinni zöldségekkel, gyümölcsökkel, jóval többet, mint teával.

2012. okt. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!