Ha nm ízlik egy csoki, megeszed vagy inkább kidobod?
Figyelt kérdés
Pl. bonbonok vagy ilyen Sport szelet méretű kis csokik esetében. Beleharapsz, pocsék íze van..Ennek ellenére lenyelitek vagy inkább kiköpitek/kidobjátok? :)
Én most kaptam vegyes, egyenként csomagolt kis csokikat, de némelyik olyan pocsék, hogy inkább a szemetesben landolt a maradék.
bár ritka hogy rossz csoki kerül hozzám,mert csokimániás vagyok (és hizásképtelen szerencsére) és az országban kapható összes csokit kostoltam,rengeteg külföldit is,és megjegyzem ami nem finom,olyat nem veszek többet a szám közelébe
2012. okt. 11. 08:57
13/21 anonim válasza:
Felhasználom sütikhez, úgy nem baj, ha nem olyan jó a minősége, vagy odaadom a fiamnak, ő bármilyen csokit képes megenni :)
2012. okt. 11. 09:11
14/21 anonim válasza:
Ha már beleharaptam akkor lenyelem a falatot, de utána kidobom vagy ha a párom/apukám megeszi akkor az övék... :) De újabb falatot biztos nem teszek a számba!
2012. okt. 11. 09:12
15/21 anonim válasza:
Ha olyan fajta csoki (tehát táblás pl.), akkor elhasználom valami sütibe, egyébként meg eljuttatom apukámhoz, nincs olyan csoki amit ő ne enne meg:D
2012. okt. 11. 09:14
16/21 anonim válasza:
5.
Akkor ez a csoki neked való. :D
2012. okt. 11. 09:29
17/21 anonim válasza:
Rossz csoki nincs, a csiliset szeretem, a mentásat imádom. Ha mégse csoki, hanem kakaós tejtábla vagy csokinyúl, akkor megy a sütibe, Ha meg olyan, ami véletlenül nem ízlik nekem - bár olyan nincs -, akkor meg tesómnak adom, mert ő minden édességet megeszik.
2012. okt. 11. 16:28
18/21 anonim válasza:
Simán kidobom! :)
2012. okt. 14. 11:58
19/21 A kérdező kommentje:
Huhh, mennnyi válasz érkezett :D
Köszi mindenkinek, érdekes... Én imádom a csokit, de a sz.ar csokit nem vagyok hajlandó megenni. Ha egy bonbon pocsék, akkor inkább kiköpöm, de ha egy csokitábla nem ízlik, a maradékot én is sütibe használom el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!