Mik a legkevesebb kalóriát tartalmazó rágcsálnivalók?
Figyelt kérdés
lécci ne sárgarépát írjatok, hanem olyasmit, ami hasonlít legalább a rágcsákra:D2009. aug. 4. 16:39
1/10 anonim válasza:
almachips:D
de ne készet vegyél, mert az tiszta pálmazsír...
amennyire vékonyakra tudod vágd fel az almákat, egy kevés mézet hevíts teflonos sütőben, majd rakd bele az almákat, addig süsd míg nem lesz ropogós! a méz tudom h kicsit húzósabb.. de egészséges, és ugye cukor..cukor... cukor a méz, de a jobbik fajtából :)
3/10 anonim válasza:
Almachips szerintem is, köles-puffancs vagy mi a neve, és a cukor nélkül aszalt gyümölcsök, pl meggy.
4/10 anonim válasza:
korpovit keksz,vagy zabfalatka szerintem ez a kettő nem vészes,de finom:) Vagy aszalt gyümik,ilyenkor nyáron a fagyi is jó.De nem a bolti,ha nem te a meghámozott gyümit leturmixolod és lefagyasztod.Egészséges,finom,hűsítő:)
5/10 anonim válasza:
utolsó vagyok,nem tudom a háztartási keksz mennyire kevés kalóriát tartalmaz,de én pl. abból ha megeszem 2-3-at és kész vagyok,nem tudok többet enni,míg más kekszből akár egy egész dobozzal is menne!:D
6/10 anonim válasza:
rizsgolyó,kölesgolyó,buláta,kukoricagolyó.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen az eddigieket:Dmég írhattok:D
2009. aug. 4. 20:01
8/10 anonim válasza:
Jó :)
Radirgumi...
...létezik eper izesítésű is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!