Melyik ásványvízt szeretitek?
Figyelt kérdés
Lehet, h sokaknak egyforma, de én érzek különbséget köztük, és van amelyiket kifejezetten nem szeretem pl a sparos olyan sós, és nagyon ... szvsz, de pl a nestlé aquarell, a Theodora és az AVE nagyon finom:)2009. aug. 3. 22:11
1/25 anonim válasza:
Nemtudom. A nevesincs ásványvizek a legfinomabbak. A Natur Aquát például utálom... :/
2/25 anonim válasza:
Szentkirályi mentest és a Jana eprest és citromosat imádom. Theodórát nem szeretem, de jó szerintem a margitszigeti is, az ave is és a nestle is. Ja, és a natur aquat is szeretem. De a Jana eper és a Szentkirályi a favorit akkor is :) Ja, és mindenből a mentest mondom, mert csak azt iszok.
3/25 anonim válasza:
szerintem is a márka nélküliek a legjobbak. szeretem a Tescosat is. a sós ízt a baromi magas Na-tartalom miatt érzed. de van a Sparnak egy olyan vize is, ami nagyon finom. egyik évben meg pl. a CBA-s víz volt a legjobb minőségű. inkább az összetételt figyeld. nyáron pl. kimondottan jó (nem korlátlan fogyasztásra ugyan) a magas Na-tartalmú
6/25 anonim válasza:
Szentkirályi indiáncseresznye-málna és a Jana áfonyás meg a citromos. Amúgy a SPAR-os.
7/25 anonim válasza:
a tesco-st tök mind1 hogy milyen ásványvizet iszok mintet majdnem egy cég csinálja csak a címke más rajtuk
8/25 anonim válasza:
Az Ave-t vagy Spar-osat iszom. a Balfi meg a Szentkirályi túl "gyógyvízízű". a natur aqua is jó, de az túl drága nekem.
10/25 anonim válasza:
Bocs, nem vízt, hanem vizet. Amúgy Szentkirályi és Spar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!