Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy felbontot...

Volt már olyan, hogy felbontottál egy tábla csokit és egyszerre megetted mindet?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdezem,én most jártam így...próbáltam letenni 5x is,de nem tudtam XD ....na mindegy most többet tornázok...:D

Na és ti,jártatok már így?:D

14/L

2009. aug. 3. 16:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

látom többen is vannak akik nem híznak a csokitól...hát én nem vagyok ilyen szerencsés:/

köszi a válaszokat!

2009. aug. 3. 17:11
 12/21 anonim ***** válasza:
mindig így járok:D
2009. aug. 5. 13:27
 13/21 anonim válasza:
hát én akár több táblával is meg tudok enni. semmitől se hízo kegy dekát sem.....10kilóval kéne többnek lenne a koromhoz képest...:S
2009. aug. 5. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Nálam csak olyan van :D Kivéve, ha anya és a tesóm itthon vannak, mert akkor adok belőle nekik is.
2009. aug. 5. 18:49
 15/21 A kérdező kommentje:
jó,megnyugodtam hogy nem csak én vagyok ilyen:D nálunk ez nem szokás,de nem bírtam megállni:P meg amúgy is kicsit olvadt volt:P irigylem azokat akik nem híznak...:(
2009. aug. 5. 20:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát persze, alap hogy simán benyomok egy táblát akár egyedül is. Szerencsémre én sem nagyon hízok 23/L 168 cm és 48 kg. De ha nem akarsz így járni, ahogy a kérdésben leírtad, vegyél egy nagyon sz@r táblacsokit. Amit a 100Ftosokban lehet kapni például. És akkor azt nem hogy nem eszed meg egyszerre, de a 2. kockát is meggondolod :D
2009. aug. 6. 00:04
 17/21 anonim válasza:
ja
2009. aug. 6. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát.. leginkább!

Inkább az fájt, mikor nem tudtam megenni, mert valaki lecsapott rá! Nem jó azt tartogatni, csak megolvadna!

2009. aug. 6. 20:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Általába elosztogatom,hogy nehogy kísértésbe essek.Volt már rá példa,hogy menszesz előtt betoltam 1 tábla csokit,de annak jó kis székrekedés lett a vége.Én se tudok sokszor megállj parancsolni,ha édességről van szó.Nemis értem azokat aki letörnek 1 kis darabot és elcsomagolják és hetekig eszükbe se jut.
2009. dec. 20. 11:17
 20/21 anonim ***** válasza:
volt hát:D
2009. dec. 31. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!