HELP! Vettem egy tábla csokit?
vettem egy tábla csokit tegnap szülinapra, de megolvadt tegnap :S betettem a mélyhűtőbe, aztán kivettem majd a sima hűtőbe. Ma kivettem dél. u. hogy becsomagoljam, felvittem a szobámba (ami az emeleten van, és meleg volt fenn) elfelejtettem becsomagolni, megint megolvadt és kb. 1 órája vettem észre. 1 órája betettem a mélyhűtőbe szal most megint "visszafagy"
holnap reggel viszem ajándékba, ez ugye nem változtat az ízén? (újféle milka - málnás krémes csoki és különleges embernek szánom)
Abból kb egy darab fos maradt.
Én nem adnám oda senkinek.
vagy várd meg, még újra megolvad, és csinálj belőle csigát.
Ne bontsd ki, hanem papírjában hagyva tekerd fel, valahogy rögzítsd, és rakd be kicsit mélyhűtőbe majd simba. Csak vigyázz h ne lágyuljon meg újra, mielőtt odaadod....
Mivel többször megolvadt, azaz megfolyósodott, így a mintázata megváltozott. Kínos lesz, ha kibontja az ünnepelt...
Ha különleges embernek szánod, akkor nem adod így oda. edd meg, és vegyél neki újat.
Üdv!
ui.: vagy add oda neki az újat is, meg a régit is azzal, hogy ezt most vetted, a másikat pedig magad temperáltad kimondottan az ő részére, házilag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!