Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » HELP! Vettem egy tábla csokit?

HELP! Vettem egy tábla csokit?

Figyelt kérdés

vettem egy tábla csokit tegnap szülinapra, de megolvadt tegnap :S betettem a mélyhűtőbe, aztán kivettem majd a sima hűtőbe. Ma kivettem dél. u. hogy becsomagoljam, felvittem a szobámba (ami az emeleten van, és meleg volt fenn) elfelejtettem becsomagolni, megint megolvadt és kb. 1 órája vettem észre. 1 órája betettem a mélyhűtőbe szal most megint "visszafagy"

holnap reggel viszem ajándékba, ez ugye nem változtat az ízén? (újféle milka - málnás krémes csoki és különleges embernek szánom)

2011. máj. 25. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Abból kb egy darab fos maradt.

Én nem adnám oda senkinek.

2011. máj. 25. 20:20
 2/8 anonim válasza:
100%
hát, szerintem nem igen, de az állagán valószínű. inkább ne a mélyhűtőben tárold, hanem a sima hűtőben. Viszont, ha nagyon fontos személynek szánod, ha tudsz vegyél neki egy újat, és tedd sima hűtőbe. Ezt pedig edd meg :D
2011. máj. 25. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt már én sem adnám oda senkinek. Nem az íze miatt, szerintem az nem változik, hanem ahogy az kinézhet...ha megolvad akkor nyilván szétfolyik eldeformálódik, akinek ajándékba szánod nyilván nem vak meg hülye, látni fogja hogy nincs minden rendben azzal a szerencsétlen csokival, és gáz lenne egy amorf tábla csokit odaadni neki. Vegyél egy másikat, ezt meg edd meg te.
2011. máj. 25. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

vagy várd meg, még újra megolvad, és csinálj belőle csigát.

Ne bontsd ki, hanem papírjában hagyva tekerd fel, valahogy rögzítsd, és rakd be kicsit mélyhűtőbe majd simba. Csak vigyázz h ne lágyuljon meg újra, mielőtt odaadod....

2011. máj. 25. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha berakod sima hűtőbe már akkor is más lesz az íze...
2011. máj. 25. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel többször megolvadt, azaz megfolyósodott, így a mintázata megváltozott. Kínos lesz, ha kibontja az ünnepelt...

Ha különleges embernek szánod, akkor nem adod így oda. edd meg, és vegyél neki újat.

Üdv!

ui.: vagy add oda neki az újat is, meg a régit is azzal, hogy ezt most vetted, a másikat pedig magad temperáltad kimondottan az ő részére, házilag :)

[link]

2011. máj. 26. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy az úton olvadt meg..
2011. máj. 26. 17:25
 8/8 Pentadrox válasza:
Ha már 2x megolvadt,elég fura lehet az alakja.Én inkább nem adnám oda senkinek.
2011. máj. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!