Pepsi cola vagy Coca cola? Miért? Melyik a finomabb?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 15:25
1/14 anonim válasza:
Mindkettőt megiszom. Ritkán veszek, a legtöbbször csak vendégségben találkozom kólával. A coca se rossz, de a pepsinek édesebb az íze, az jobban tetszik. De ha cocát adnak, azt is megiszom, nincs vele gondom.
2/14 anonim válasza:
Nekem A pepsi : Lágyabb izünek érzem.
3/14 anonim válasza:
Pepsi, de en is havonta ha egyszer iszok.
4/14 anonim válasza:
Nekem a Coca jobban ízlik. A Pepsi-től mindig összeragadnak a fogaim, meg nem szeretem hogy annyira édes.
6/14 anonim válasza:
Pepsiben nem tetszik a több szénsav, viszont a citromos nagyon finom. Coca Colában a Cherry a kedvencem, de attól valamiért megfájdul a hasam. A kettő közül a Pepsi Twist a befutó.
7/14 anonim válasza:
Nagyon egyiket se szeretem, de ha választani kell akkor coca. Pepsit talán egyszer ha ittam.
8/14 anonim válasza:
Coca cola,de semmiképpen sem light.Sokan azt hiszik egészségesebb csak mert kevésbé hízlal közben amiatt,hogy nincs benne cukor csomó mindent helyettesíteni kell benne és még az íze is szar.
9/14 anonim válasza:
Sima verzióban a Coca finomabb. Cukormentes verzióban a Pepsi sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!