Kókuszzsír margarin helyett - de éhes leszek két óra múlva?
Sokkal okosabb,ha rendes VAJAT eszel (Nem margarint meg kókuszzsirt meg hasonló müdolgokat), de nem túl sokat.
A kókuszzsirtßol meg hasonlóktól nem fogysz semmit, nem segiti elö a fogyást, ez CSAKIS kereskedelmi trükk.
A kókuszolajat sem mondanám egészségesnek, de a margarinnál minden jobb, ennyivel máris tettél valamit az egészségedért... Nem akarlak győzködni, én is a vajra szavaznék, mint a többiek. Nem is muszáj a hűtőben tartanod, elég, ha neki való tartóban hűvös helyre teszed, akkor nem kell sokat várni, míg kenhető lesz. De amúgy olvasd el ezt a cikket, nem mondom, hogy szentírás, de szerintem érdekes. [link]
Két óra alatt még meg sem emésztetted az előző adag ételt. Ha nem eszel rögtön, amikor érzed, hogy "mindjárt kilyukad" a hasad, elmúlik, tapasztalat :)
A margarin és a kókuszzsir is tele van tranzsirokkal, amik igen ártalmasak a szervezetre.
Használj vajat, és nyugodtan tartsd a hütön kivül. Baktériumok nem lesznek benne többen vagy jobban, mint hütöben, mellékesen évezredeken keresztül nem lett az embereknek semmi baja attól, hogy a zsiradékokat hütö nélkül tárolták.
Furcsállom, hogy mindenki leszidja a kókuszzsírt, ami milliószor egészségesebb, mint a margarin!! Eddig még sehol nem olvastam ekkora marhaságot - már bocsánat - hogy a kókuszzsír "műanyag" lenne. Akkor a margarin mi? :D
No jó, nem is állok le vitatkozni, egyen mindenki azt, amit jónak lát, én hozzá nem nyúlik a margarinhoz, az biztos.
Kedves Kérdező! Nézz utána:
"kókuszzsír - Összetétel:
Szerves tiszta kókusz olaj/zsír, közepes lánchosszúságú telített zsír, transzzsírsav-mentes telített, egyszeresen telítetlen és többszörösen telítetlen zsírokat is tartalmaz."
Az egyik legjobb, legegészségesebb zsíradék. Edd nyugodtan, és sütéshez használom, vaj (mivel tejet nem fogyaszthatok) és főként a margarin helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!