A pattogatott kukorica (sós) hízlal?
Azt nem tudom hogy hizlal-e de minden esetre van egy nagyon jó tulajdonsága:ebben van a legtöbb antioxidáns,több mint akármelyik zöldségben vagy gyümölcsben.
A mikróssal az a baj,hogy ráraknak mindenféle fűszert és agyon is sózzák,inkább ez hizlal és nem a kukorica.Jobb ha csak fűszer nélküli natúr magvakat pattogtatsz ki,bár ehhez pattogtatóra lesz szükséged,és nem utolsó sorban nagyon ízetlen simán(nekem minden esetre).
Igen hízlal!
A kalóriatartalma igen magas.
Mégis,a natúr változata segíthet a fogyni vágyóknak,mégpedig azzal hogy azt hiszed sokat eszel,de csak néhány deka kukoricát ettél meg.Tudatosan becsaphatod magad vele!:)
A sós hízlal, főleg ha mértéktelenül eszed.
De só nélkül eheted bátran! :)
Igen, boltban lehet kapni magokat, amit te magad is ki tudsz pattogtatni otthon.
Edény, kis olaj bele öntöd a magokat keveset, hogy az edény alját befedje, aztán melegíted és mikor már látod, hogy serceg az olaj vagy kis buborékok jelennek meg benne akkor veszel egy fedőt és az edény tetejéhez tartod, amikor pattogni kezd lefeded és rázogatod, összerázod, hogy mindegyik ki pattogjon, aztán ha nem hallasz több pattogást akkor leveszed a fedőt kiöntöd a kipattogott kukoricát és teszed az újat, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!