Mi ennek a keksznek/sütinek a nevét?
Figyelt kérdés
Ilyesmi csomagolásban volt:
Mármint nem pont ugyanebben csak ilyen doboz, és a közepén átlátszó a csomagolás, hogy lehessen látni a sütiket.
Ott középen van az a piros töltésű "süti" ilyen színes cukor darabokkal a tetején.
Na pont úgy nézett ki az a süti is csak nem voltak cukor darabok a tetején.
Itt egy közelebbi kép
Csak ezen is van valami kókuszreszelék vagy mi. :S
Ízre a süti olyan omlós keksz volt, és a töltése az a piros ilyen gyümölcszselé volt(nem tudom hogy eper vagy málna vagy mi már nem emlékszem), de a gyümölcszselé alatt még volt ilyen vanílíás zselé vagy puding is. Karácsony környékén vettük mindig, tehát nem tudom hogy évközbe is lehet-e kapni. Valaki nem tudja a nevét?
2012. szept. 26. 16:06
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Ez amúgy nem linzer hogy két "emeletes" hanem, csak egy kis süti, megtöltve.
2012. szept. 26. 16:23
3/5 anonim válasza:
Ökörszem, angolul thumbprint cookie (bár egy kelt tésztás aprósüteményt is hívnak ökörszemnek, az is így néz ki).
4/5 anonim válasza:
Én angyalszemnek ismerem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!