Mi ez a smucigság már megint?
Figyelt kérdés
Tegnap nyertem egy Sport szeletet, közepes méretűt. Elvittem a papírját a Sparba, elvettem egy másik közepes méretű Sport szeletet, és a kasszánál közölték, hogy csak a kicsire lehet beváltani. Most komolyan azon a plusz egy falaton spórolnak? Baromira felhúztam magam ezen!2012. szept. 25. 12:39
1/11 anonim válasza:
Ezen ne húzd fel magad, mert csak te jársz rosszul. Minek idegeskedsz ilyen piti dolgon? Fogadd el a kis sport szeletet, oszt jóétvágyat hozzá!
2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, igazad van, csak nem tetszik ez a mentalitás.
2012. szept. 25. 12:52
3/11 anonim válasza:
Az élet minden területén így van ez. :( Én már akkor lettem volna meglepődve ha nagyot kapsz.
4/11 anonim válasza:
A Pöttyös túró rudinál is ez van. Ha nyersz mondjuk egy nagy rudival, akkor csak a legkisebbre válthatod be (30g), és abból is csak a natúr étcsokisra! Persze van tejcsokis natúr is, szal múltkor csodálkoztam is, h vásárláskor hiába adtam oda a nyerő papírt, nem vonták le az árát. A vevőszolgálaton meg mondták h azért nem, mert tejcsokisat vettem. Persze a nyerő papírt nem akarták visszaadni, mert h már leadtam...de aztán végül visszakaptam.
5/11 A kérdező kommentje:
Ilyet azért az osztrákoknál nem látni...
2012. szept. 25. 13:22
6/11 anonim válasza:
Neked legalább beváltották, nekem azt mondták,h nem tudnak róla,h náluk be lehet váltani, amikor a neten szerepelnek mint beváltóhely:((
7/11 anonim válasza:
Ez nem a boltosok hibája. Ez van nekik kiadva. Ennyi. Te is azt csinálod amit a főnököd mond nem? Na annyi a különbség h őket emiatt szapulják a "drága" vevők
8/11 anonim válasza:
igen, ne a sparban dolgozókat szidjad, nem ők találták ki. ez egy ilyen bunkóság, mint a pöttyös túró rudinál. ez van, egy kicsi is több, mint a semmi :)
9/11 A kérdező kommentje:
Értem én, de azért azt hallanotok kellett volna, ahogy mondta. A kutyámmal nem beszélek így. "Ezééér' csak kicsi jááár" - és odalökte a papírt.
2012. szept. 25. 15:23
10/11 doboszoli válasza:
Éppen ezért, (hogy ne bosszantsam fel magam) semmilyen nyereményjátékban nem veszek rést, nincs hűségkártyám, pontgyűjtő lapom, meg a kismaci faxa.
Ráadásul gyűlölöm az idióta reklámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!