Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék bevinni napi...

Hogyan tudnék bevinni napi 3300 kalóriát? Alultáplált vagyok a BMI indexem szerint.18/F

Figyelt kérdés
És igen, rettentő sovány vagyok. Válaszokat köszönöm!!! :) Próbálok minél többet enni, de a gyomrom kapacitása elég kicsi. Az anyagcserém meg rettentő gyors, mindig is sovány voltam, de nem fogok beletörődni, ahogy mások se törődnek bele a kövérségbe. Sportolnom kéne?
2012. szept. 23. 14:23
 1/2 Phoney ***** válasza:

Igen, a sporttól az étvágyad is megnő (a gyomor pedig alkalmazkodik).

Amúgysem túl szerencsés kizárólag hájat felszedned mindenféle edzés nélkül, mert a sovány alkatúak gyakran hamarabb növesztenek pocakot, minthogy pl. megvastagodjon a karjuk. Ha sportolsz, sokkal több esélyed van arányosan, szépen vastagodni.

2012. szept. 23. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:

sport meg persze több étel, növeld az értékeket

szendvicsre vaj-vajkrémek, körözött hozzá sonka, tojás, sajt és zöldség

aszalványok, mogyoró, dió, diákcsemege, szőlő, banán, gyümölcsök, joghurtok, túrókrémek mézzel

mézes tej, puffasztott rizzsel

zabkása olajos magvakkak, mézzel

levesek krémlevesek főtt husokkal

husok, halak, máj, tokányok, mártások rizzsel

főzelékek feltéttel

egytálételek

lencsés, gombás, kukoricás, borsós rizs

krumplipüré

zöldséges ételek, töltött zöldségek darálthússal

zöldséges, husos tészták zöldséges husos melegszendvics magvas kenyérből

húsgolyók zöldségszósszal

gyümölcsös túrós sütik

2012. szept. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!