Mivel fújják be a CBA-ban a Fornettit?
Figyelt kérdés
pont a kenyereknél voltam, mikor sipolt a sütő a cba-ban. kivette a tepsit, és egyből ráfujt valamit. fornetti volt az, később rakta is a pultba. mivel fujják be?2012. szept. 20. 11:13
2/7 anonim válasza:
Vizzel szokták lefujni hogy, ne repedjen annyira meg!
3/7 anonim válasza:
A sósakat vízzel, az édeseket pedig cukorsziruppal, attól fénylenek a termékek.
4/7 anonim válasza:
kenyereket is vízzel szokás fújni, sőt a zsemlét is, meg nem csak miután kisül, hanem közben is.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezt nem tudtam.
2012. szept. 20. 21:10
6/7 anonim válasza:
4-es válaszolónak!
Sütés közben nem vizezzük a termékeket, mert nem szükséges, másrészt nem éppen tesz jót sem nekünk sem a 360 voltos kemencének...
7/7 anonim válasza:
Az édes fornettiket felületkezelő fénnyel magyarán cukorsziruppal kenjük meg, ettől lesz olyan nagyon szép fényes és jó édes. :)
A sósak tetejét én általában vízzel szoktam megkenni sütés után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!