Nálatok vannak otthon édességek/nasik?
Én fogyózok, de nem fogyózik az egész család, szóval szerintem ez nem ok arra, hogy ne írjak. :)
Sós ropikból általában van olyan itthon, amit a többiek szeretnek, amiket én szeretek, azokról már szerencsére leszoktam, és nagy ritkán kívánom meg őket, viszont olyankor veszek egyet, és megeszem, ennyi, nem szoktam tárolni.
Viszont édesség az van itthon rengeteg. Egyszer megmértük, hány kg, és kb 5 kg (!!! nem túlzok) csoki (csak csoki) van itthon. Ebből néha elfogy 1-1, viszont mindig veszünk hozzá.
Csokin kívül még van pár édes keksz, müzliszelet, meg cukorka itthon, de nem ekkora mennyiségben.
Szóval nálunk meg pont, hogy az van, hogy állandóan van itthon minden, de senki se eszi.
Nekem mindig vannak amolyan ideiglenes kedvenceim,amiből minden nap veszek 1-et.
Most éppen a Milka Waffelini, de volt már a Kitkat is:)
Meg persze a nápolyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!