Hogy kell csinálni bacon szalonnát?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy mindig vágunk disznót de már unjuk a füstölt szalonnát a boltba meg a szeletelt bacon elég drága de viszont nem tudjuk hogy kell csinálni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 29. 19:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem az oldalasról levágott szalonnarészt kell uganugy pácolni és füstölni, mint a rendes szalonnát.
A boltban kaphatók viszont sokszor csak füst izü löttyel vannak kezelve és alig sózva, ezért nem is állnak el rendesen és igen sok egészségre káros anyagokat tartalmaz a"müfüst"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!