A nutella megtud romlani?
Figyelt kérdés
az van ráírva hogy 2013-ban romlik meg, de kinyitottam és ilyen olvadás volt a tetején :\2012. szept. 9. 12:45
1/5 anonim válasza:
Nekünk az elfeledett nutella kővé dermedt. Csak vésővel lehetett kaparni a felszínét... de nem kóstoltam :D
2/5 anonim válasza:
Az nem baj, ha megolvadt! a meleg ezt teszi.. Ha 2013 volt ráírva, bizonyára addig jó.
3/5 anonim válasza:
A nutella úgy van mesterségesen keverve ezért egy idő után szétválik.
4/5 anonim válasza:
Ha bontatlan akkor 2013-ig biztos jó a megolvadás az hő hatás miatt történt meg, azzal nem kell foglalkozni. Ha már bontott nutelláról van szó akkor célszerűbb a hűtőbe tárolni. Egyébként megtud az romlani én egyszer öregapámék pincéjébe találtam egy megkezdett üveges nutellát 2009- ben járt le és kb fél éve találtam meg tiszta avas volt az egész a szagán lehetett érezni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!