S. O. S! Magyarorszagon hol lehet kapni mini - nutellát?
Figyelt kérdés
kéne nagyon tok jopofa ;) :D2012. aug. 26. 15:55
1/6 anonim válasza:
hihi,ilyet?:D [link] sztem sehol,legalábbis én nem láttam!Németben tuti lehet kapni!
2/6 anonim válasza:
A metróban szokott lenni, de nem az üveges, hanem műanyagban mint a kis vajak, lekvárok stb.
3/6 anonim válasza:
Én se láttam még itthon nálunk ilyet. Se kicsi üvegest, se olyan vajas lekváros kis műanyag tálkásat.
4/6 anonim válasza:
Én is láttam már szupermarketben. De csinálhatsz házilag is, ha vannak kicsi, lezárható dobozkáid, langyos vízbe kell tenni a Nutellát, aztán melegíteni alatta a lábast. Tegyél a fazék aljára törlőkendőt vagy újságpapírt, hogy ne pattanjon el az üveg. Ha jó folyós lesz, már oszthatod is szét a kis tárolókba. Így tuti olcsóbb is.
5/6 A kérdező kommentje:
rendben.! koszi mindenkinek! akkor ha nemetorszagba lehet kapni az kiraly..kar h itthon nincs.de miert olyan biztos h ott lehet??
2012. szept. 4. 16:27
6/6 13Vivi válasza:
Én vettem itt magyarországon mini nutellát 25g-os volt azthiszem,de csak többet lehet egyszere venni és a Müllerbe vettem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!