Fiúk mi a kedvenc kajátok?
Figyelt kérdés
Amit tényleg a legjobban szerettek?:)
17/L
2012. szept. 9. 00:04
11/34 anonim válasza:
Töltött káposzta. Semmi nem überelheti :)
12/34 A kérdező kommentje:
awwwww:D
Ezek közül az összeset imádom (kivéve a sajtos nudlit mert azt nem ismerem..)
Fu:D éhes lettem basszus:D
(amúgy unatkozom ezért írtam ide,mert itt hamar jön válasz és nem unatkozom;)
ui: a pizza is a top 5-ben van nálam;) De annyi kedvenc kajám van hogy nagyon nem tudnék kiemelni :D
2012. szept. 9. 00:12
14/34 bamboochatheone válasza:
Székely káposzta, töltött-káposzta, rántott karfiol, rakott krumpli, grízgaluskaleves.
15/34 anonim válasza:
Bakker most én is megéheztem. Kérdező! Tudsz főzni? :D
16/34 anonim válasza:
A pizzát én is, ezenkívül tejszínes csirke, spagetti, sörtésztás/rántott csirkehús, hamburger, gyros, töltött káposzta, grízestészta.
17/34 anonim válasza:
A kebab is nyerő. De leginkább a tengeri herkentyűkért vagyok oda. :)
18/34 A kérdező kommentje:
aha tudok pár dolgot :D
pl egy rakott káposztát simán megcsinálok:D Vagy egy pizzát a tésztájával együtt:D Nem nagy dolgok de nekem elég:D
2012. szept. 9. 00:19
19/34 anonim válasza:
Én tudok csinálni zabpelyhet. :D :P
20/34 Mókusgyilkos válasza:
zohan: én még azt is oda égetném mindezt úgy h a hűtő másfél-2 méterre van a tűzhelytől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!