Baj ha sok hagymat fogyasztok?
Az egyik regényben valaki az éhhaláltól szabadul meg a hagyma által, talál egy csomót elásva, és azt eszi (csak). Azt hiszem, a címe: Stanley, a szerencse fia
Szóval szerintem tök jó. Vagyis hagyma. Én is nagyon szeretem. Megfázásra is jó, meg megelőzésre, meg amúgy is.
"A fokhagyma orvosi alkalmazása több ezer évre tekint vissza. A legutóbbi vizsgálatok tanúsága szerint jelentős a nyelőcső-, gyomor- és vastagbélrák megelőzésében, és a mindennapi főzés elengedhetetlen, kellemes ízt adó kelléke a vöröshagymával együtt! Egy Sanghaji-környéki vizsgálat szerint azoknál a személyeknél, akik napi 10gramm fokhagymát és vöröshagymát fogyasztanak, 50%-kal kevesebbszer fordult elő a prosztatarák! "
Azért ez elég jó nem? =)
Nem baj!
Viszont a hagymát kiizzadod és mindened hagymaszagú lesz A hajad a böröd a nemiváladékod a székleted és ezt semmivel sem tudod eltüntetni vagy elfedni..
Sokan nem bírják a hagymaszagot de azok le vannak szarva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!