Mit vigyek suliba kaját? A szendvicstől és a péksütiktől már rosszul vagyok.
Utolsó évem van a gimiből szóval már egy jó ideje,szendvicseket,péksütiket,fornetit vittem,de már szinte rosszul vagyok tőlük,leginkább meguntam őket..
mit vihetnék?? a suliba reggelizek fél 8kor és 3-4 ig bent vagyok..mikró,hűtő nincs :( ha lenne akkor egy szendvics reggelire és főtt kaja ebéd szünetbe de mivel nincs így csak olyan kaja jöhet szóba ami nem romlik hamar..
dobj össze egy salit,vegyél hozzá boltba műanyag evőeszközt. Nem kell hozzá mikró,hidegen is finom mégha husi van benne akkor is.
Vagy csinálj házilag pizzát,hotdogot,hamburgert még este 1-2 napig ezek is elállnak és jóllaksz tőlük.
Esetleg szendvicsen is dobhatnál hogy rántott húsit raksz bele.
ja rántott húst már fel vettem a listára :D zsömlébe bele salátával és ketchuppal szeretem,azt még két egymás követő nap is megeszem :)
a sali és hús is jó,ez is jó lesz :)
anyum szokott sütni, házi pizzás és kakaós csigát abból is vittem mindig tavaly :D
franciasali virslikarikákkal, tojásrántotta, bundáskenyér
Joghurtos zabpehely bogyós gyümölcsökkel
1 pohár natúr joghurt + egy csésze zabpehely + 5 dkg bogyós gyümölcs (pl. eper, málna, áfonya)
köszi :P
na most már lesz miből válogatni :D
Bundáskenyér, sokat vittem suliba, csak szalvéta kell hozzá több, mert zsíros. Hamis hamburger is nagyon finom. Zsemlébe teszel hamburger húspogácsát, sajtot, salátát, piros aranyat, lila hagymát. Ezt folpackba csomagolod, és egy éjszakát a hűtőbe teszed. Reggelre össze érnek az ízek, nagyon finom, laktató eledel.
Ökörszem kenyér között: keményre sütött tükörtojást kenyér közé teszed. nagyon finom ez is. Pizza szeletet is csomagolhatsz, hot-dogot is készíthetsz. Nagyon sok minden van ami finom, csak időt kell a készítésére szánni.
zsömlébe
körözött/sajtkrém+uborka
főtt tojás+paradicsom
rántott hús+ketchup+csalamádé
fasírt+csalamádé
tükörtojás+paradicsom
rántott sajt+majonéz+paradicsom
rántott cukkinikarika+majonéz
főtt hús+csalamádé
rántott hal+majonéz
paradicsomos tonhalkonzerv
zabkása joghurttal, gyümölcsök, müzliszelet, túrórudi, kefír, keksz
hidegen jó
túró, szilvásgombóc, derelye, nudli, gyümölcrizs, tejberizs, mákosguba, palacsinta, gofri, piskóta, rétes, táskák-bukták, pizza, rizs hússal, krumplipüré fasírttal, gyümölcsös piskóták, hotdog, gyümölcsszósz polentával vagy grízzel, káposztás, diós, mákostészta
Húú nagyon köszönöm!! :)
Na most már lesz mit kajálnom, igen vmelyiknek idő kell az elkészítéséhez,de a legtöbbet már elötte való nap el lehet készíteni :) reggel 5-6 percem van kaja csinálásra, vagy kapok a szülőktől pénzt akkor veszek péksütit..de msot már rászánom elötte való nap az időmet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!