Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok minden este van...

Nálatok minden este van "rendes", főtt vacsora? Vagy szendvicset esztek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Itthon főzök általában 2 napra, és itthon ebédelünk mindig.
2012. aug. 27. 13:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Amíg eljártam dolgozni, addig nálunk is este volt a főtt étel, vacsira.

Amióta itthon vagyok, délben van a főtt étel, este már csak akkor, ha a maradék esetleg annyi, hogy még egy napi ebédet nem adna ki. Egyébként mostmár a vacsi a száraz, szendvics, vagy csak virsli, esetleg egy tükör-tojás stb.

2012. aug. 27. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

délben mindig főtt étel

abból mindig marad vacsorára is

de ha nem vagy nem kívánjuk akkor szendvics, melegszendvics, tükörtojás, rántotta, gofri, főtt virsli

2012. aug. 27. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk nincsen megszabott étrend, nincs megbeszélt dolog. Mindenki akkor és azt eszik amit akar(és talál vagy készít magának). :D APukámmal lakom, neki igen érdekes életritmusa van, napközben melózik, ebédel egy keveset, ha hoz haza kaját akkor azt vacsizza, ha nem akkor készít magának. Én naponta 1x-2x eszem, amikor megéhezek :D
2012. aug. 27. 22:58
 15/17 dev dam ***** válasza:
Én azt eszek vacsorára .mait megettem ebédre XD
2012. aug. 28. 11:44
 16/17 zsofi.lili válasza:
én szendvicset eszek este :D
2012. aug. 31. 07:55
 17/17 anonim ***** válasza:
én kénytelen vagyok este enni meleget, mert napközben, munka alatt nincs rá lehetőségem. illetve, vagy menza (akkor nem is szoktam meleget enni itthon), vagy hideg kaja. mikró nincs, szóval bevinni nem tudok kaját. hétvégén meg általában csak reggeli, meg késő délutáni főtt kaja van.
2013. febr. 24. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!