Hogyan és miből készítik a fagyikat amiket a fagyizókban árulnak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 12:12
1/3 anonim válasza:
Jobb helyeken tejszínből és porból (ami az ízét adja). Rosszabb helyeken csak porból és vízből. Egy gombóc nagyon jó minőségű fagyi előállítása kb. 30-40 Forint, nem tom miért kérnek el ötszörös v. hatszoros árat érte...
2/3 anonim válasza:
Hűha!... Jobb, ha nem kíváncsiskodsz!...
3/3 anonim válasza:
Én nem tudom, de idén nyáron még nem ettem finom fagyit. Katasztrófális! Nagyon romlik a minőség....
A krémfagyi viszont még mindig ízlik, csak olyat eszem, és azt is csak egy helyen!!! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!