Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Anyósom állandóan megjegysz,...

Anyósom állandóan megjegysz, hogy eléggé érdekes a főzési és a vásárlási szokásom, és érdekesnek találja, hogy nincs mindennap az "Ő kisfiának" (páromnak) ebéd és vacsorára külön külön más, szerintetek is így gáz? Párom eddig nem szólt érte?

Figyelt kérdés

pl

heti ebédmenüm, minden megvan hozzá

tegnap volt gulyásleves és sajtos-tejfölös lángos

mára még maradt leves, utána meg sajtos pogácsa lesz majd (ez még a tegnap maradék sajt-tejföl)

szerdán tejfölös zöldséges krumplileves lesz és rizseshús (gulyás maradék húsa)

csütörtök paradicsomos káposzta,fasírt mákos-almás pite

péntek fahéjas almaleves, krumplipüré stefánia vagdalt, paradicsomsaláta

szombat paradicsomleves, rizibizi sajttal töltött fokhagymás lében pácolt csirkemellfilé, hozzá barackbefőtt

vasárnap zöldségleves, bolognai reszel sajttal, lekváros linzer

vacsorák

húsos szalonnás rántotta

tojásos lecsó

rántott cukkini, sajt, gomba tartárral, cipóval

tükürtojás pirospaprikával, kenyérrel

tejberizs almakompóttal

reggelik

melegszendvics

kalács tejjel

felvágott, sajt, paradicsom, kenyér

főtt virsli, mustár, kenyér

müzli magvakkal, tejjel, mézzel

tojáskrém, kenyér, paradicsom

2012. aug. 21. 08:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem hogy meg fogja unni :( Én majdnem 4 éve csinálom ezt, mindennap főzök nagyon ritka ha nem. De szoktam olyat hallgatni, hogy néha kéne főtt kaját is enni! Rábólintok vagy mondom hogy jó és ennyi! Eddig harcoltam vele, már ráhagyom! És így a jobb! Szerintem! Nekem mondjuk mindenbe beleszól, én meg válaszolok, persze úgy csinálom, közben meg az egyik fülemen be a másikon ki :) Ha rákérdez, hogy csináltam? Elmondom amit ő mondott! Nekem ez általában beválik :)))
2012. aug. 24. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ügyes vagy, én válogatós vagyok de mindent megennék az étrendedből. Ha ez anyósodnak nem felel meg akkor itt sajnos komolyabb probléma van. Féltékeny , nem akarja elengedni a kicsi fiát. Ez elég borzasztó nem tudsz mit tenni. Próbáld minél kevésbé a szívedre venni mert ha vita lesz az anyóssal párod helyzete lesz a legnehezebb.Nem tudok mit tanácsolni sajnos ezek elég reménytelen dolgok:(
2012. aug. 24. 17:59
 13/13 anonim válasza:

Te nagyon ügyes vagy!! Bár az én anyósom nem szól bele, mit hogy csinálok, meg tudja, hogy nem szeretek főzni, de azt is tudja, hogy azért megcsinálom amit kell!

szerintem legyél büszke magadra, én mindenesetre nagyon irigyellek, hogy ilyen ötletesen és változatosan főzöl! :-)

Gratulálok hozzá! A "kedves mama" meg nyugodtan főzzön amit akar, és vigyen belőle Nektek, ha nem tetszik neki a rendszer :-))

2012. aug. 27. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!