Anyósom állandóan megjegysz, hogy eléggé érdekes a főzési és a vásárlási szokásom, és érdekesnek találja, hogy nincs mindennap az "Ő kisfiának" (páromnak) ebéd és vacsorára külön külön más, szerintetek is így gáz? Párom eddig nem szólt érte?
pl
heti ebédmenüm, minden megvan hozzá
tegnap volt gulyásleves és sajtos-tejfölös lángos
mára még maradt leves, utána meg sajtos pogácsa lesz majd (ez még a tegnap maradék sajt-tejföl)
szerdán tejfölös zöldséges krumplileves lesz és rizseshús (gulyás maradék húsa)
csütörtök paradicsomos káposzta,fasírt mákos-almás pite
péntek fahéjas almaleves, krumplipüré stefánia vagdalt, paradicsomsaláta
szombat paradicsomleves, rizibizi sajttal töltött fokhagymás lében pácolt csirkemellfilé, hozzá barackbefőtt
vasárnap zöldségleves, bolognai reszel sajttal, lekváros linzer
vacsorák
húsos szalonnás rántotta
tojásos lecsó
rántott cukkini, sajt, gomba tartárral, cipóval
tükürtojás pirospaprikával, kenyérrel
tejberizs almakompóttal
reggelik
melegszendvics
kalács tejjel
felvágott, sajt, paradicsom, kenyér
főtt virsli, mustár, kenyér
müzli magvakkal, tejjel, mézzel
tojáskrém, kenyér, paradicsom
Te nagyon ügyes vagy!! Bár az én anyósom nem szól bele, mit hogy csinálok, meg tudja, hogy nem szeretek főzni, de azt is tudja, hogy azért megcsinálom amit kell!
szerintem legyél büszke magadra, én mindenesetre nagyon irigyellek, hogy ilyen ötletesen és változatosan főzöl! :-)
Gratulálok hozzá! A "kedves mama" meg nyugodtan főzzön amit akar, és vigyen belőle Nektek, ha nem tetszik neki a rendszer :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!