Miért van az, hogy ha valamit kihányok, ahhoz többet soha nem nyúlok?
Figyelt kérdés
Példa: paradicsom, háromszög sajt, borsó, tej, kenőmáj..
Ha meg próbálom enni akkor is hányok. Így vagyok szinte minden zöldséggel, kivétel a hagyma és a sárgarépa. Egyedül a szalmakrumpli volt az amit kihánytam, de megtudom enni. Miéért?
2012. aug. 19. 00:14
1/5 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint mikor pl. a kutyákat nevelik és rákoppintanak az orrára, ha rosszat csinált, ez ugyanaz. Egy rossz élmény társul hozzá, ha eszed vagy rágondolsz, akkor újra az jut eszedbe. Én így vagyok az alkohollal, nem igen bírom már meginni, ha tudom, hogy van benne pl. már ezeket az üditős söröket sem, pedig nem is érződik rajta.
2/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, földimogyorót pl. azóta nem eszek, meg répát nyersen. És? Nem is hiányzik.
3/5 A kérdező kommentje:
De nem lehet az, hogy azt az ételt a gyomrom nem tudja befogadni vagy ilyesmi :D
2012. aug. 19. 01:17
4/5 anonim válasza:
Nem lehet ilyen, az kizárólag pszichés dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2012. aug. 19. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!