Monster Energy Assault kapható Európában?
Milyen ízü,megéri a ekkora felhajtást csinálni,hogy elmegyek egy másik városba mert csak ott kapható?
(még 1 kérdés.)Milyen ízü a lila Monster és az kapható-e európában bárhól?Mennyi ideje hozták be őket?
előző vok bocs én Londonba vettem assault-at az monster cola
a lila monster pedig ilyen erdei gyümölcs és fekete szőlő :D meg is tartottam a dobozokat csak kár h a poénos szöveg angol ://
Kösz a válaszokat!
szal (assault=cola,mxxd=erdei gyümölcs) bár nem csak a lilán figyeltem be,de amugy az is sejtettem,hiszen azt írta rajta,hogy energy+jucie és lila jel (mi egyéb is lehetne)
Google képkeresőben meg láttam az assaultot pohárban is,de azt reméltem kicsit részletesebbek lesztek ízvilággal kapcsolatban. :) de akkor is köszönom.
megint én :DD (OFF)
viszont én a monster khaost várom :// [link] :D
Az én is,bár azt mondják az íze hasolnít a ripperéhez.
De a doboza azért jól mutat,majd szerzek abból is.
Amugy most ömlött ki fél liter Burn az asztalomra .. megyek feltakarítom :]
Hát Németbe lehet meg gondolom angliában kapni Assaultot ,de csak ezért elmenni h vegyél egyet nem éri meg :P inkább rendelj.Íze olyan szinte mintha a sima monster-t összeöntenéd cherry coke-al sztem.
Lila Monster-t avagy MixxD-et már nem igazán kapsz ,mert megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!