Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Paradicsom ssavanyúság?

Paradicsom ssavanyúság?

Figyelt kérdés
Hogy kell megcsinálni? Hallottam hogy zöld paradicsomot beszoktak főzni!kérrem valaki írja le pontosan hogyan kell!

#Paradicsim
2012. aug. 15. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Zöldparadicsomot ugyanúgy el lehet tenni, mint a csemegeuborkát.

kisebb illetve közepes zöldparadicsomokat alaposan megmosva üvegekbe kell tenni, majd egy felöntőlevet kell készíteni.

A legpraktikusabb a készen kapható savanyúságtartósítók közül választani. arra rá van írva minden teendő.Pl kiváló a a Szilas kapros eltevő.

2012. aug. 15. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de én nem érteek hozzá most csinálnám először!
2012. aug. 15. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

nem kell mást tenni, csak amit előbb is írtam. alaposan megmosni, egészben üvegekbe tölteni. előtte persze mevenni

a savanyúságeltevő kész anyagot,(ebbe minden szükséges fűszer benne van) amit csak felforralt vízbe kell önteni, annyi sót, cukrot ecetet beletenni, amennyit ír, és langyosan ráönteni jelen esetben a zöldparadicsomra. utána rácsavarni a tetőt és kész, mehet a helyére.

Én szoktam közé tenni gyöngyhagymát, vagy nagyon apró vöröshagymát is. az is nagyon finom savanyítva.

2012. aug. 15. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!