Paradicsom ssavanyúság?
Zöldparadicsomot ugyanúgy el lehet tenni, mint a csemegeuborkát.
kisebb illetve közepes zöldparadicsomokat alaposan megmosva üvegekbe kell tenni, majd egy felöntőlevet kell készíteni.
A legpraktikusabb a készen kapható savanyúságtartósítók közül választani. arra rá van írva minden teendő.Pl kiváló a a Szilas kapros eltevő.
nem kell mást tenni, csak amit előbb is írtam. alaposan megmosni, egészben üvegekbe tölteni. előtte persze mevenni
a savanyúságeltevő kész anyagot,(ebbe minden szükséges fűszer benne van) amit csak felforralt vízbe kell önteni, annyi sót, cukrot ecetet beletenni, amennyit ír, és langyosan ráönteni jelen esetben a zöldparadicsomra. utána rácsavarni a tetőt és kész, mehet a helyére.
Én szoktam közé tenni gyöngyhagymát, vagy nagyon apró vöröshagymát is. az is nagyon finom savanyítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!